Histamine-certified Wine
Special analysis available:
Histamine content 0.040 mg/l
Taste of Bacchus Kabinett
Bacchus white wine tastes pleasantly sweet and very fruity.
The full-bodied bouquet of Bacchus white wine shows nuances of mango, maracuja and ripe ananas. The acidity is very pleasant.
Bacchus Kabinett Histamine-Certified and Food
Bacchus is a tasty wine for people having a sweet tooth.
The wine is a nice companion for sweet-and-sour dishes, light desserts and for cheese.
A wonderful summer wine for barbecues and outdoor parties.
Die Rebsorte Bacchus – nach dem römischen Gott des Weines benannt – ist eine sehr aromatische Weißwein-Neuzüchtung aus den 1930er Jahren.
Der Standort unserer Bacchus-Reben im warmen Dalsheimer Sauloch auf der rheinhessischen Seite des Weinguts erfüllt bestens den Anspruch der Sorte auf tiefgründige, nährstoffreiche Böden und viel Wärme.
Weitere Bacchus-Reben stehen in Südlagen im Zellertal.